Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘batu anam’

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Website : http://www.aziziliow.com
Email : service@aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Skype : azizi.liow
Ym : mirchelp32
Mirc : #zero

Advertisements

Read Full Post »

Selamat Bertunang Kepada Leha n Anoq. 😛

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Assalammualaikum dan selamat menyambut merdeka kepada semua.

Pagi tadi lepas sahur mirul n gg yahoo massenger ajak ambik gambar dekat dataran segamat jam 7pagi. Aq pon tak kompom lagi sebab tak tidur lagi masa tu. Sementara tunggu nak atau pon tidak ke dataran aq pon baring sambil dengar lagu dekat laptop. Sedar tak sedar aq dah pon tertidur. Hahahahaha. Sedar je dari tidur jam dah pukul 3petang. Biasa masa macam ni rumah aq kecoh tapi kenapa hari ni sunyi sepi je. Aq pon bangun tengok luar rumah kereta takda. Oh patut lah mak aq dah keluar sama ayah aq. Masuk dalam rumah aq tengok pintu bilik lak tak tutup aq pon masuk tengok kemera aq takda. Uiks pelik jap tak kan ayah aq bawak kemera ambik gambar dekat dataran petang-petang ada apa pulak. Malas nak p.k aq pon buat tatau terus capai laptop tengok blog MIRUL n GG wah da update gambar cepat betol dia orang. Tengah syok-syok tengok blog dia orang ayah n mak aq pon balik.

Aq pon terus tanya kemana? Ayah aq pon jawab ada kereta api tegelincir dekat batu anam. Aq pon jawab ALAMAK!!! Kenapa tak kejot. Ayah aq pon cakap nak ambik gambar ke? Tadi ayah ada ambik sikit gambar. Nak tengok jom kita pergi lagi. Aq pon terus siap-siap dan terus pergi ke batu anam. Sampai je dekat sana polis da banyak n tak kasi masuk lah pulak. Puas aq dengan ayah aq cari lorong-lorong nak ambik gambar tapi semua port dah ada polis jaga. Tanpa rasa berputus asa ayah aq cakap cuba kita try cari port dekat jalan besar. Aq pon ikot saja. Sampai dekat jalan besar ada juga polis jaga, HADOI!!! Tak dapat lah aq nak snap mcm ni. Tengah lepak memikir macam mana nak ambik gambar. Tiba-tiba berhenti sebuah lori belakang kereta. Ayah aq pon terus panjat lori tu untuk mendapatkan gambar. Hahahaha. Dapat juga ambil gambar akhirnya.

Kereta api ni membawa 246 orang penumpang untuk ke selatan. 17 penumpang cedera dibawa ke klinik kesihatan gemas.

Untuk pengetahuan semua gambar yang di update, diclick2 oleh ayah aq.

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Read Full Post »