Feeds:
Posts
Comments

Archive for July 23rd, 2009

Jika mimpi masa silam, Bisa kusimpan dalam kaca, Jadi perhiasan, Pasti aku abadikan, Zaman riang kanak-kanak, Pabila hujan mengundang, Suasana bahagia, Dalam hidup yang seindah, Mimpi yang tidak pernah, Melukakan perasaan…

Tapi kini bila dewasa, Aku mula sedar betapa mimpi, Hanyalah suatu permainan, Jiwa insan dalam kesepian…

Jika mimpi cinta kita, Bisa kuzahirkan, Jadi lukisan yang menarik, Pasti aku sentosakan, Malam pesta bila engkau, Lafazkan janji dan memelukku, Sepanjang tarian, Hingga pipi aku terasa, Basah dalam tangisan, Yang penuh kesyukuran…

Best pulak dengar lagu ella – layar impian ni. teringat zaman kanak-kanak dulu.. gambar-gambar dekat atas ni aq snap masa kerja kawin rumah wan n rozi hari tu. sorry lah sebab lambat update blog. modem kena petir lah pulak. ni pon modem pinjam. maceh amirul kasi pinjam. maceh juga pada alil sebab bagi pinjam modem walaupon telambat sikit je. nak tunggu TMPoint bila tahun agaknya baru aq dapat online. maceh juga dekat eza@cahayaeza kasi idea update lirik lagu ella ni. 🙂

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Advertisements

Read Full Post »