Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2009

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Advertisements

Read Full Post »

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Terima kasih diucapkan kepada :-
Tokan Model : Walid (sebab bawak model UiTM n ajak aq join click2)
Model : Chacha / Eiza / Emma / Nina (sebab sudi jadi model kami)
Jurufoto : Ajim / Jengkol / Mat (apa kes datang lambat banglong)

P/s : Mintak maaf kepada model sebab lambat sikit upload gambar. ada masalah sikit hari tu. apa pon ni ada sikit gambar dari kemera saya. harap anda semua terhibur dengan gambar yang tak seberapa ni. terima kasih.

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Terima kasih diucapkan kepada :-
Jurufoto : Ajim / Walid / Jeng / Mat
Pengantin : Zaki n Emmy (Selamat Pengantin Baru Semoga Bahagia Ke Anak Cucu)
Lokasi : Kampung Melayu Raya Segamat.
P/s : Terima kasih juga diucapkan kepada ahli keluarga pengantin atas layanan mesra anda. kepada Mr.Tony n Andam sebab rekumen. ni ada sikit gambar yang tak seberapa dari kemera aq. harap anda semua terhibur.

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Hari tu aq tengok berita dekat tb3 ada cakap NBL buat dekat dewan bola keranjang segamat dari 24-26july. jadi semalam aq pon saja-saja ajak bebudak ni sape yang nak belajar snap gambar sukan. aq pon tak penah lagi snap gambar sukan sebenarnya. tiket masuk rm10 n rm15(free italk rm10) untuk 1orang. ingatkan senang nak snap gambar sukan ni. sekali dah dekat dalam dewan baru aq tau betapa payahnya nak snap gambar sukan. pening juga kepala nak setting kemera. tapi nak belaja punya pasalkan. usha saja lah mana yang mampu. terima kasih lah kepada ajim / walid / mat sebab turut serta join snap gambar sukan. kepada semua ni ada sikit gambar yang tak seberapa dari kemera aq. harap anda semua terhibur.

P/s : kepada otai-otai yang ada nak snap gambar sukan bolehlah ajak kami. sebab kami ingin belajar yang terbaik kalau boleh. terima kasih.

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Jika mimpi masa silam, Bisa kusimpan dalam kaca, Jadi perhiasan, Pasti aku abadikan, Zaman riang kanak-kanak, Pabila hujan mengundang, Suasana bahagia, Dalam hidup yang seindah, Mimpi yang tidak pernah, Melukakan perasaan…

Tapi kini bila dewasa, Aku mula sedar betapa mimpi, Hanyalah suatu permainan, Jiwa insan dalam kesepian…

Jika mimpi cinta kita, Bisa kuzahirkan, Jadi lukisan yang menarik, Pasti aku sentosakan, Malam pesta bila engkau, Lafazkan janji dan memelukku, Sepanjang tarian, Hingga pipi aku terasa, Basah dalam tangisan, Yang penuh kesyukuran…

Best pulak dengar lagu ella – layar impian ni. teringat zaman kanak-kanak dulu.. gambar-gambar dekat atas ni aq snap masa kerja kawin rumah wan n rozi hari tu. sorry lah sebab lambat update blog. modem kena petir lah pulak. ni pon modem pinjam. maceh amirul kasi pinjam. maceh juga pada alil sebab bagi pinjam modem walaupon telambat sikit je. nak tunggu TMPoint bila tahun agaknya baru aq dapat online. maceh juga dekat eza@cahayaeza kasi idea update lirik lagu ella ni. 🙂

Name : Azizi Liow
Mobile : 016-6338819
Email : service@aziziliow.com
Website : http://www.aziziliow.com
Flickr : http://www.flickr.com/photos/aziziliow
Ym : mirchelp32
Msn : duke_webnet@hotmail.com
Mirc : #zero

Read Full Post »

Older Posts »